Höstprogrammen 2018

I höst är det FULLSATT /admin Carlsson

4/11 kl 18 picnic -standup med Thomas Petersson – FULLSATT

(SE uppdaterad bordsöversikt här –picnicstandup vellinge 181104 ver3)

Nu blir det STANDUP på Vellinge Konserthus med Thomas Petersson som är en av landets mest populäraste komiker! Halmstadssonen som i 25 års tid roat svenskarna med sina rappa men samtidigt eftertänksamma observationer. Hans halländska dialekt och charmiga uppenbarelse kan ingen värja sig mot!  Som support har vi Victor Wu En ny spännande komiker som blir mer och mer efterfrågad. Vann förstapris i en standuptävling i Trelleborg i våras. Elin Nordén En norrländsk småbarnsmorsa som vuxit fast i den skånska myllan. Mats Andersson En skånsk småbarnsfarsa som inte lyckats ta sig loss från den skånska myllan.
Ta med egen picnic, vi bjuder på kaffet innan programstart kl 19. Insläpp kl 18. OBS kom i tid!
Boka vilket bord du vill sitta vid.
Entré 220:- inkl. serv.avg.
Arr: Musiktören Kultur AB i samarbete med Teckomatorps Humorfabrik, Kulturskolan Artisten

 

4/10 Picnickväll med DANNE STRÅHED FULLSATT
Plats; V Ingelstads skola – matsalen
Den skånske artisten/spelemannen Danne Stråhed bjuder på ett stort knippe ”hits” från sin digra låtskatt. Med sig har han vapendragaren/pianisten Magnus Rosengren.


17/10 kl 18 Författarekväll på Delitorgets veranda FULLSATT
Plats: Delitorgets veranda – toppengallerian programstart kl 19
Denna kväll får vi besök av Stefan Ahnhem som skrivit boken ”motiv X” som är hans fjärde bok i serien om Fabian Risk vid Helsingborgspolisen. De tidigare böckerna har sålts i en miljon exemplar och är utgivna i över trettio länder.
Mattias Edvardsson har skrivit en oavlåtligt spännande roman som skildrar varje förälders mardröm. ”En helt vanlig familj” handlar om tre människor som tror sig känna varandra men lever i helt olika världar. Och den fina linjen mellan rätt och fel, lögn och sanning. Boken har redan sålts till 29 länder.
Därutöver kommer vi även få stifta bekantskap med en hemlig gäst samt boksignering och bokförsäljning.
180925: OCH DEN HEMLIGA GÄSTEN HAR BLIVIT FLER OCH ÄR Thomas och Margareta Weber som skrivit boken ”Ett år utan skor” där familjen berättar om sitt segeläventyr över Atlanten och i Väst Indien. Familjen var också med i SVT programmet ”Familj på äventyr” som gick 2017.

Menyn för kvällen består av en skaldjursmacka inkl. 1gl vin el. STÖL och kaffe med pralin

Arr: Musiktören Kultur AB, Asp bokhandel, Toppengallerian